Tävla med dina badbilder

Det är lätt att vara med. Ladda upp dina badbilder, så är du automatiskt med och tävlar om fina priser.

Varje vecka belönar vi veckans bästa badbild med ett fint sommar-kit från Barnängen.

När sommarsäsongen närmar sig sitt slut utser vi dessutom en lycklig vinnare som belönas en resecheck värd 20.000 kronor.

Går det att påverka sina vinstchanser? Självklart gör det de! Tänk på hur väl bilden förmedlar en svensk badsommar.

Har inte vinnaren lämnat tillförlitliga kontaktuppgifter vid tävlingstillfället och inte gör sig själv till känna inom två veckor efter att hon/han har blivit kontaktat av Barnängen, kommer juryn utse en nytt vinnarbidrag.

Tävla med din badbild!

Storprisvinnare

Årets bästa badbild

Lina Magnusson 27 juli 2017

Med denna härliga och somriga bild har Lina lyckats fånga den svenska sommaren när den är som bäst. Vi längtar redan till nästa år!

Tävlingsregler

Veckovinster

Pris: Varje vecka vinner en person Barnängens sommar-kit – en fin Barnängenhandduk samt härliga Barnängenprodukter för hela familjen.

Delta: Alla bildbidrag under aktuell vecka (måndag-söndag v.26-v.35, 2017) tävlar om ett veckopris. Vinnarna meddelas löpande dock senast v.40, 2017.

Bedömning: Vår jury utser vinnare baserat på hur väl bilderna förmedlar en svensk badsommar.


Storvinster

Pris: I slutet av badsäsongen koras en vinnare av Årets Badbild. Hen vinner ett presentkort från TICKET värde 20.000:-

Delta: Alla bildbidrag under hela tävlingsperioden (v.26-v.35, 2017) är med och tävlar. Vinnaren meddelas senast v.40 2017.

Bedömning: Juryns bedömning av hur väl bidraget förmedlar en svensk badsommar samt att bilden är av ok bildkvalité är det som avgör vem som tar hem storvinsten. Tävlingsjuryn består av representanter från Barnängen och MEC. Juryns beslut kan inte överklagas.


Övergripande villkor

Barnängen förbehåller sig rätten att när som helst plocka bort eller neka bidrag som vi anser vara dubbletter, av liknande karaktär eller på annat sätt inte lever upp till kvalitetskraven på vad vi bedömer vara ett kvalitativt badbidrag. Barnängen förbehåller sig rätten att göra detta utan att meddela bidragets upphovsman.

Om någon bild anses stötande på något sätt kan vem som helst via anmälningsknappen som finns på varje bild/bidrag och få bidraget granskat av ansvariga på Barnängen. Anses bilden/bidraget vara stötande kommer detta att tas bort annars godkänns bilden/bidraget och kan ej anmälas igen.

Genom att delta i tävlingen godkänner jag, utan krav på ersättning, att Barnängen använder min inskickade bild/text, för publicering på Internet eller annan typ av marknadsföring eller publikation. Jag försäkrar även att bilden/texten är skapad av mig och att jag inte kopierat bild/text från annan plats.

Anställda till Barnängen och deras familjer får inte delta i någon av tävlingarna. Eventuell skatt betalas av vinnarna.

Har inte vinnaren lämnat tillförlitliga kontaktuppgifter vid tävlingstillfället och inte gör sig själv till känna inom två veckor efter att hon/han har blivit kontaktat av Barnängen, kommer juryn utse en nytt vinnarbidrag.